הנפקה- חדשות בחצי דקה

איך ב-Beyond Meat הופכים את הבשר המלאכותי לטעים ?

צוות של Business Insider קפץ
למעבדה של ביונד מיט, וראה מה
עושים בכדי להתאים את הטעם
והריח בבשר העשוי מצמחים.

במעבדה יש 4 צוותים שבודקים:
ארומות, טעמים, מרקם וחזות.

ואלו השלבים בהתאמת הטעם:

?משווים את התוצאה עם
המקור בעזרת מיקרוסקופ.
זה חייב להיות דומה מבפנים.

?משתמשים ב-E-nose- מכשיר
מיוחד שבודק ארומות שאדם לא
יכול להגדיר.

?בשר מכיל אלפי שילובים של
ריחות, בין היתר גם לא נעימים.
הצוות של ביונד מתאים גם אותם.

?שימוש ב-E-mouth- מכשיר
שמודד את חויית הלעיסה שיש
לבשר המלאכותי.

?במעבדה יש 4 צוותים שבודקים:
ארומות, טעמים, מרקם וחזות.

לכתבה המלאה: https://bit.do/foJR2

המשרדים שכוללים את מפעל
הייצור, כולל עכשיו גם את חדרי
הבדיקות. פעם הם היו נפרדים
ורחוקים זה מזה.

חברים יקרים, תודה שקראתם 
שיהיה שבוע מצוין.

לסקירות נוספותhttps://bit.do/Anpaka

 

***אין באמור המלצה לקניה או מכירה של ניירות ערך, הכותב עשוי להחזיק בנייר וזהו אינו תחליף לייעוץ פרטני המותאם לצרכיו האישיים של כל אדם

כתבות מאותו תחום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Back to top button
{ "symbols": [ { "title": "S&P 500", "proName": "OANDA:SPX500USD" }, { "title": "נאסדק 100", "proName": "OANDA:NAS100USD" }, { "title": "EUR/USD", "proName": "FX_IDC:EURUSD" }, { "title": "BTC/USD", "proName": "BITSTAMP:BTCUSD" }, { "title": "ETH/USD", "proName": "BITSTAMP:ETHUSD" } ], "colorTheme": "light", "isTransparent": false, "displayMode": "adaptive", "locale": "he_IL" }
Close
Close