איך ב-Beyond Meat הופכים את הבשר המלאכותי לטעים ?
צוות של Business Insider קפץ
למעבדה של ביונד מיט, וראה מה
עושים בכדי להתאים את הטעם
והריח בבשר העשוי מצמחים.
במעבדה יש 4 צוותים שבודקים:
ארומות, טעמים, מרקם וחזות.
ואלו השלבים בהתאמת הטעם:
?משווים את התוצאה עם
המקור בעזרת מיקרוסקופ.
זה חייב להיות דומה מבפנים.
?משתמשים ב-E-nose- מכשיר
מיוחד שבודק ארומות שאדם לא
יכול להגדיר.
?בשר מכיל אלפי שילובים של
ריחות, בין היתר גם לא נעימים.
הצוות של ביונד מתאים גם אותם.
?שימוש ב-E-mouth- מכשיר
שמודד את חויית הלעיסה שיש
לבשר המלאכותי.
?במעבדה יש 4 צוותים שבודקים:
ארומות, טעמים, מרקם וחזות.
לכתבה המלאה: https://bit.do/foJR2
המשרדים שכוללים את מפעל
הייצור, כולל עכשיו גם את חדרי
הבדיקות. פעם הם היו נפרדים
ורחוקים זה מזה.
חברים יקרים, תודה שקראתם
שיהיה שבוע מצוין.
לסקירות נוספות– https://bit.do/Anpaka
***אין באמור המלצה לקניה או מכירה של ניירות ערך, הכותב עשוי להחזיק בנייר וזהו אינו תחליף לייעוץ פרטני המותאם לצרכיו האישיים של כל אדם